Nyheder

Påske og lidt info om onlinesalg 🐣📮🐣

17. marts 2016
Påsken står for døren og NØJ hvor jeg glæder mig! Vandet bliver tændt i kolonihaven og jeg håber på et par skønne dage derude med sol i fjæset og frisk luft i lungerne.

Herkan du se åbningstider i påsken.

Og - så til det med onlinesalg! Jeg er jo hende den tossede, der selv elsker at se med fingrene når jeg shopper - men ved da godt I ikke alle kan nå forbi! Så - skulle du sidde et sted langt fra ønskeøen Amager og er der noget du helt vildt godt vil eje fra Stella Alice - ja så kan det selvfølgelig ALTID lade sig gøre, at jeg sender til dig! Du skal bare sende mig en mail på mail@stellaalice.dk og vupti så ordner vi det som et onlinesalg. Det koster 50 kr. i fragt.

Håber I alle har lidt fri i påsken og kan NYDE livet lige lidt mere de dage ♡


Åh du skønne forår ♡

10. marts 2016
Du byder på SÅ meget skønt! Glimt af solen, grønne skud, blå himmel, flere smil og en masse farvestrålende nye varer - i hvert fald hos Stella Alice!
Forår og sommer er altid der hvor jeg er ekstra happy over alle de farver kollektionerne byder på og hold da op vi har fået farver i den lille biks - kig forbi og se med fingrene, der er kommet så meget nyt, at jeg faktisk har haft lyst til at sende nyhedsbrev til jer hver dag på det seneste - men tænker I så muligvis vil blive en kende træt af nyheder fra Stella Alice!Smilende ansigt (sort-hvid)︎
Men kan du ikke få nok, kan du jo altid hoppe over på
InstagramellerFacebook- der poster jeg hver dag ♡

Tilmelding til nyhedsbrev