Nyheder

Jul på Amagerbrogade ♡☆☃

19. november 2015
Som I ved, kan jeg finde noget positivt ved stort set alle måneder på året og november er bestemt ingen undtagelse!
Først kan jeg holde fødselsdag i den lille biks - tak med STORT tak på til alle jer der kom og fejrede vores 7år på "ønskeøen"(vi napper med garanti 7 mere ♡)og lige efter fødselsdag er der altid juleoptog på skønne Amagerbrogade ♡
Vanen tro udvider vi vores åbningstid den dag, så I kan hygge med os, få en julekage + lidt varmt til ganen mens I ser juleoptoget rulle forbi og det gør det på lørdag d. 21 november kl. ca. 16.00, så der er vi her fra kl. 10 til 17.

Når I kigger forbi kan I samtidig se nye lækkerier fra bl.a Weiz, French Connection og som noget helt nyt italienske Garcia Jeans.

Glæder mig til vi ses ♡

Invitation til 7 års fødselsdag ♡♡♡

11. november 2015
På søndag d. 15/11-15 er det 7 år siden jeg åbnede den lille biks! Jeps - 7 år!
Det er SÅ vildt og jeg er SÅ glad over jeg kan holde min drøm i live!
Har sagt det flere gange - men siger det gerne igen og igen, det kan kun lade sig gøre pga jer! Mine højt elskede kunder!
TAK fordi I elsker det jeg elsker og derfor holder liv i mit lille hjørne på "ønskeøen" Amager.
Vi fejrer bl.a. 7 års dagen med min søsters hjemmebag og tro mig, det er dumt at gå glip af og så "serverer" vi naturligvis også et par gode tilbud, som kun gælder på søndag mellem kl. 11 & 15!
Er du på Facebook eller Instagram kan du her følge med I hvad der bliver sat ned(link nederst på forsiden).

Inviter endelig dem med du synes skal indvies i vores lille tossede farve univers - jeg bliver jo så ekstra glad i mit krøllede hoved når I deler og liker ♡

GLÆDER mig til at fejre butikken med jer ♡

Tilmelding til nyhedsbrev