Se artikel fra Alt for Damerne fra uge 3 2009 her

Se artikel fra Politikkens "IBYEN" fredag d. 5/8-11 her!

PRESSEMEDDELELSE:

Stella Alice

– som at gå ind i en drøm
 
Pressemeddelelse af Pia Melander Guilbert 
 
Farver, mønstre, lækre kvaliteter, skæve snit, og en rå, men samtidig sofistikeret og feminin stil. Det er hvad der møder dig, når du træder over dørtrinet til modebutikken Stella Alice. Som den ligger der på et lille, centralt hjørne af Amagerbrogade, minder Stella Alice mest om et eventyrligt walk in closet, hvor du kan blive ved og ved at bladre i de forskellige styles, trække en ud for blot at få øje på fem andre. Som i en drøm.
 
At forfølge sin drøm, var netop hvad indehaveren, Tina Flintø, gjorde, da hun midt under finanskrisen valgte at springe ud som butiksejer.
 
”Jeg har arbejdet mange år i branchen, blandet andet som butiksassistent, floormanager og underviser på Niels Brocks salgsassistent-uddannelse, men pludselig sagde min mavefornemmelse mig bare, at nu var det Tina-tid, ” begrunder hun.
 
Og kunderne giver hende ret. De elsker princippet om, at det, de køber hos Stella Alice, finder de ikke alle mulige andre steder. Betjeningen er professionel og engageret, uden at virke anmassende, og som udgangspunkt er der kun en af hver slags i butikken. Der kommer nye varer en gang om ugen, og når noget er udsolgt, bliver det ikke bestilt hjem igen.
 
Tina Flintø er Danmarks eneste forhandler af mærket ”Orion London”, som især er berømt for sine fine flagermusærme-cardigans.
 
”Da jeg på et tidspunkt fandt ud af, at ”Orion London” ville begynde at producere færre cardigans, gik jeg helt i sort. De er en vigtig del af mit koncept. Heldigvis kom jeg i kontakt med Orions designer, som gerne ville blive ved med at producere cardigans specielt til mig, og kunderne kommer langvejs fra for at købe dem,” fortæller Tina.
 
Kontaktinfo: Stella Alice, Amagerbrogade 76, 2300 Kbh. K. Telefon: 29702376
 
Åbningstider: mandag - fredag 11-18, lørdag 10-14.
 
PS. Stella Alice er opkaldt efter Tina Flintøs farmor, der var en stærk, spektakulær dame, som man ikke altid var enig med, men alligevel respekterede højt, blandt andet fordi hun altid forstod at trylle hverdag om til fest. Det kan butikken også – uden at du kommer til at ligne en farmor!

Tilmelding til nyhedsbrev